2 thoughts on “Parataxon Documented”

  1. O la la Mange gode titler. Forsøgte at koble titler og værk. Udfordring uden beskrivelser af materiale og kendskab til rummet . Her fra sidelinjen på billedlæsningskiggeudstillingssiden opfattes udfaldet som et vellykket resultat af en fungerende gruppe dynamik. Udstillingen ser overraskende sammenhængende og spidset ud. Dette med tanke på antal værk og så mange med en finger i grøden. Hvem ved om der er blevet talt med store eller små bogstaver, om der grines eller i grædes eftertid, altså helt nede i maven på respektive kunstnerskab, før, nu, her, der og i fremtiden…

  2. Ja, det kan du si. Utfordringene vi møter med i så stor grad å leve gjennom nettet er mange. Både grin og græd har vi kjent på, både før, nu og måske posthumt. Den posthume græd gør ondt. De posthume grin er medisin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *