Trykkeklart

Det eneste av sitt slag i Norge, snakker de om, senter for samtidsgrafikk. Hva som ligger i begrepet samtidsgrafikk er ikke umiddelbart lett å få tak i for et standard-samtidskunstpublikum. La oss si ny teknologi møter gammel kunnskap i dialog med kunstscenen forøvrig. Det får bli Trykkeriets oppgave å utdype feltet fremover.
Jeg er en av dem som har en bachelorgrad fra grafikkavdelingen nesten uten å ha jobbet med tradisjonell grafikk, men derimot har jeg trykket et helt lite fjell i 3D. Hva jeg gjorde det for, fant jeg ikke ut av, men det kan i alle fall tjene som eksempel på hva man kan finne på i trykkekunstens mange avkroker.

Uansett – vi feirer nystartede Trykkeriet i Fjøsangerveien med en serie bilder tatt noen dager før åpningen. Gratulerer til Jan Pettersson, Asbjørn Hollerud og David Stordahl. Mer på trykkeriet.no

Fra inngangspartiet

Hovedrommet og kjøkkenet (bakerst).

Maskinen du ikke visste fantes.

Gangen (som ble innviet som visningsrom på åpningen forrige lørdag) har fått navnet Trykkeriet Kunsthall.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *