Cupola

Ytter presenterer utstillingen Cupola

Visningsrommet USF 2. juli-medio august

Av og med Vilde Andrea Brun, Anne Marthe Dyvi, Frøydis Lindén, Julie Lillelien Porter og Anngjerd Rustand. Med videoarbeider av Ana Mendieta, Guy Ben-Ner, Erik Pauser, Juliane Großheim, Ida Clay, Izabel Engelbrecht, Julie Lillelien Porter, Vilde Andrea Brun og Anne Marthe Dyvi.

Åpning fredag 2. juli kl. 20 med visning av to arbeider av Ana Mendieta og slipp av Ytters publikasjon Provinsielle utbrudd.

Den bergensbaserte kunstnergruppen Ytter inntar Visningsrommet USF med et bredt og frodig program i seks sommeruker. Cupola vil blant annet romme veksthus med saftige grønnsaker, en rekke filmvisninger og videoinstallasjoner, bakeri, kunstproduksjon og redaksjonsvirksomhet. Vi vil invitere til uformelle samtaler og hjemmelaget bakverk gjennom sommeren.
Tittelen Cupola er fra den arkitektoniske formen – kuppelen er en utkikkspost, men også et beskyttende skall. Cupola er et rammeverk: Lokalet, utstillingen og programmet vil utvikles og transformeres gjennom sommeren. Følg med på ytter.no

Cupola plantehotell: Kom med potteplantene dine til oss, så passer vi på dem mens du er på sommerferie. I utstillingsperioden kan du levere eller hente plantene når som helst innenfor Visningsrommets åpningstider. Hotelloppholdet er gratis.

Cupola bakeri: Vi åpner perioden med bakekurs i utstillingslokalet helgen 3.-4. juli. En bonde fra Sigdal kommer med vedfyrt bakerovn og gamle kornsorter. Med seg har han en tysk baker som skal hjelpe oss med å trylle fram de lekreste bakverk. Velkommen til kurs og eksperimentering fra kl. 15 både lørdag og søndag.

Utstillingen er støttet av Norsk kulturråd og Bergen kommune.

Velkommen!

2 thoughts on “Cupola”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *