Ytter – din kandidat!

Ytter er blitt foreslått som kandidat til Rektorvalget på Kunsthøgskolen i Bergen. (AVVIST AV VALGSTYRET 01.03.2010!)

Ytterbilde-lite

Ytter vil vurderes som kandidat før det er en realitet at du kan gi Ytter din stemme ved Rektorvalget den 17.mars.

***

I rollen som rektor ved Kunsthøgskolen i Bergen vil Ytter (Vilde Andrea Brun, Anne Marthe Dyvi, Julie Lillelien Porter og Anngjerd Rustand),  samarbeide om å gjøre din skole til den beste kunstutdannelsesinstitusjonen i verden, og deg til den beste kunstneren du kan være!

3 thoughts on “Ytter – din kandidat!”

  1. Hei. Siden ytter virker mest opptatt av KUNSTdelen av kunsthøgskolen i Bergen, kan det kanskje være like hensiktsmessig å søke på den utlyste stillingen som dekan ved avd Akademiet? rektor sitter jo bare på kontoret sitt allikevel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *