Batteriet på kameraet ble flatt i dét vinkelsliperen ble tatt i bruk

UKS slo seg sammen med Torpedo bokhandel i anledning årets sommerfest og inviterte til storslagen feiring og åpning på Harpefoss Hotell i Fron i Gudbrandsdalen fredag 1. og lørdag 2. juli. Jeg hadde tenkt at dette var et kunstprosjekt men forstod da jeg kom fram at hotellet faktisk skulle drives som hotell og at oppgaven med å ta vare på turister og til en viss grad lokalbefolkningen er en integrert del av prosjektet.

Kunstnerne Anna Gudmundsdottir og Eivind Slettemeås skal drive hotell og landhandleri, huse samtidskunst og etterhvert sette opp en gjestekunstordning (planlagt i 2012).

Hotellet tok imot en horde av gjester til sommerfesten fredag- og ramlende ut av bussen fra UKS i Oslo etter fire drøye timer med underholdning fra de meget kompetente guidene i True Norwegian Culture Mediation (som sin oppgave bevisst fylte hyppig opp glassene til passasjerene med vodka) var vi endelig framme.

Utstillingen WWW varer fram til 14.august og de forskjellige arbeidene er laga av  Steinar Haga Kristensen & Karen Elliot / Victoria Pihl Lind / aiPotu / Liv Bugge / Anders Dahl Monsen / Bjørn-Kowalski Hansen / Daughters of Valhalla og Sverre Gullesen.

DePress:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *